Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρδισαν άξια το χειροκρότημα

Φεστιβάλ Μουσικής Παξών
14 Ιουλίου 2016 / 09:55

ΓΑΪΟΣ. Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το 2ο φεστιβάλ Μουσικής Παξών

με την παρουσία των τμημάτων της Φιλαρμονικής Παξών και της Μουσικής εταιρείας Μαντζάρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου, στην κατάμεστη αυλή του Λαογραφικού Μουσείου.
Δύο βραδιές γεμάτες από μουσική και ποικίλες νότες σύγχρονης μουσικής και ροκ ερμηνεύτηκαν καταπληκτικά από τα παιδιά της Κέρκυρας και των Παξών, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
Ο Δήμος Παξών ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν για αυτήν την όμορφη βραδιά και συγχαίρει τα προεδρεία των συλλογών, τους μουσικοδιδασκάλους και τα παιδιά που εργάζονται ακούραστα και με μεράκι για  να προσφέρουν στο πολιτισμό του νησιού.
Ο Πολιτιστικός φορέας του Δήμου με τη σειρά του, ευχαρίστησε για τη συνδρομή στην οργάνωση  του Φεστιβάλ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Παξών. 

Οι μουσικές βραδιές δεν τελειώνουν εδώ την συνέχεια τους θα την βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  του Δήμου Παξών, www.paxi.gr. «Η μουσική είναι πολιτισμός και ακτίνα φωτός στο σκοτάδι της σημερινής κρίσης».