Πέμπτη 22.10.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη η συναυλία του Τόλη στο Ηρώδειο!

02 Οκτωβρίου 2018 / 16:38
ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη, 9/10 και ώρα 9 μ.μ., με Φιλαρμονική Γαστουρίου και χορωδίες Θιναλίων και Καναλίων

ΑΘΗΝΑ. Και τελικώς, Τρίτη, 9 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ… Ιδού η νέα ημερομηνία της πολυαναμενόμενης sold out επετειακής συναυλίας του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο, συνοδεία της Φιλαρμονικής Γαστουρίου «Ομόνοια» και των χορωδιών Καναλίων και Αχαράβης.
Ως γνωστόν, η συναυλία ζωής, για τα 60χρονα του «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού, ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, ο… «Ζορμπάς» και οι εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες που… κουβάλησε (και) στο Λεκανοπέδιο, έφεραν τη ματαίωσή της.
Η νέα ημερομηνία, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε σήμερα (Τρίτη, 2/10) τα απόγευμα απ’ την διοργανώτρια, μαζί με τα εξής:
• Για όλους που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια, ισχύουν κανονικά (για τις θέσεις που είχαν επιλέξει αρχικά). Απλή επίδειξή τους στην είσοδο, την άλλη Τρίτη.
• Για όλους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία, μπορούν να αιτηθούν την ακύρωση τους και την επιστροφή των χρημάτων τους, με τους εξής τρόπους:
1. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του www.ticketmaster.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 210 8938111, αποστολή του αιτήματος στο [email protected] με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κράτησης, τηλέφωνο και email.
2. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public, μετάβαση στο κατάστημα που έγινε η αγορά, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.
Σημαντικό: σε περίπτωση που προκύψουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, η νέα προπώληση θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.
Εμφανίσεις: 9
ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1978. Πτυχιούχος Φιλολογίας (Φιλοσοφική Σχ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 2001) και δημοσιογραφίας (New York College, 2002), θήτευσε επί 12ετία στην Αθήνα, με κύριες αναφορές τις εφημερίδες Αθλητική Ηχώ (2001-’08) και Εξέδρα / Δ.Ο.Λ. (2008-‘11) συν σειρά συνεργασιών με ιστοσελίδες και περιοδικά. Επιστρέφοντας Κέρκυρα, διετέλεσε υπεύθυνος Γραφείου Τύπου στις ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Κασσιώπης (Super League). Συνδημιουργός και αρχισυντάκτης των ιστοσελίδων Corfusports (2011) και Corfustories (2020), της εφημερίδας Corfupress / Corfusports (2016) και των free press mag. Corfu Magazine (2017) και Corfu Stories (2018), μετά τη συνεργασία του με την Καθημερινή Ενημέρωση (2019-’20), επέστρεψε στον όμιλο Ενημέρωση το ’21, λόγω… ΕΝ-The Magazine. Eίναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ (βραβείο «Χρ. Σβολόπουλος», 2010).