Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη και την Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος»

Κλεονίκη Δεμίρη
03 Ιουλίου 2017 / 16:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Με τα βήματα της καρδιάς...». Ένα ονειρικό ταξίδι μας υπόσχεται η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη μαζί με την Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος» που θα μιλήσει στη γλώσσα της καρδιάς μας!

Μετά από μια σειρά πολλών επιτυχημένων  παραστάσεων  στα σημαντικότερα Φεστιβάλ της χώρας και έχοντας πια στο βιογραφικό της αξιόλογες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την  Αθήνα και το εξωτερικό (Παρίσι, Φλωρεντία, Μόντρεαλ, Ιορδανία και Τίρανα) η Κλεονίκη Δεμίρη συμπράττει με τη Δημοτική Χορωδία  Κέρκυρας «Δημόδοκος» και μας  υπόσχεται μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια… με τραγούδια που άφησαν εποχή, μας συγκίνησαν και θα μας συγκινούν για πάντα! Από το σμυρναίικο «Από ξένο τόπο κι από αλαργινό»  και το πολίτικο «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» θα συνεχίσουμε  στα δικά μας ελληνικά μονοπάτια των μεγαλύτερων συνθετών μας για να περιπλανηθούμε στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Γαλλία και τέλος θα  περάσουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για να συναντήσουμε τη «La liorona» στο Μεξικό και τον Carlos Gardel στην Αργεντινή!  Ένα πρόγραμμα  που θα  αγγίξει βαθιά τις ψυχές μας και θα μας μαγέψει!   Σ αυτό το μαγικό ταξίδι σας θέλουμε συνοδοιπόρους! Ελάτε μαζί μας να ακολουθήσουμε τα βήματα της καρδιάς μας!
 Τραγούδι: Κλεονίκη Δεμίρη
Πιάνο: Αχιλλέας Γουάστωρ
Μαντολίνο και βιολοντσέλο: Σταύρος Παργινός
Ακορντεόν: Λευτέρης Γρίβας. 
Πιανιστική Συνοδεία Χορωδίας : Μαριλένα Ελούλ
Διεύθυνση Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας " Δημόδοκος": Δήμητρα Καλογεροπούλου   Στο ανοικτό Γυμναστήριο Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου την Δευτέρα 10 Ιουλίου, ώρα 21.00.