Σάββατο 25.10.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο εμβληματικό κτήριο της πλατείας δημαρχείου το Τμήμα Μουσικών Σπουδών

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
25 Οκτωβρίου 2025 / 19:14

Στην πρόσφατη ιστορία του οι Κερκυραίοι το γνώρισαν ως Τράπεζα της Ελλάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι το κτήριο που σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο εγκαινίασε στη νέα του χρήση η Ενημέρωση σε μια από τις εκδηλώσεις της (ΦΩΤΟ) με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από το πρώτο της φύλλο.

Προοριζόταν για έδρα του Τμήματος Τουρισμού όμως πρόσφατα η πρόεδρος του ΤΜΣ, Α. Σιώψη με ανάρτησή της ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη μαθημάτων στους νέους χώρους που απέκτησε το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην (πρώην) Τράπεζα της Ελλάδος κατόπιν αποφάσεως του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

«... Στο ιστορικό αυτό κτίριο θα αναδείξουμε την καλλιτεχνική δραστηριότητα του τμήματος μας προβάλλοντας την ενεργή καλλιτεχνική παρουσία μας στην καρδιά του κέντρου της Κέρκυρας. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ιδιαίτερα στον Καθηγητή Παναγιώτη Βλαμο, και στον Πρύτανη μας, τον Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο, για την αμέριστη υποστήριξη του τμήματος μας. Ο χώρος που μας έδωσαν θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των σπουδών μας και θα κάνουμε ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία μας στην τοπική κοινωνία του αγαπημένου νησιού της Κέρκυρας. Εκ μέρους του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, ένα μεγάλο ευχαριστώ!».