Συνάντηση Μαχειμάρη- Τρεπεκλή για τα θέματα της Βόρειας Κέρκυρας

Συζητήθηκε και το θέμα το κλειστού γυμναστηρίου
ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη είχε ο Γ. Μαχειμάρης και εκπρόσωποι του Βόρειου Δήμου. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα «αναπτυξιακού χαρακτήρα» τα οποία αφορούσαν μεταξύ άλλων:
Την πορεία των οδικών έργων και των παρεμβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο -νομαρχιακοί δρόμοι- .
Την παράκαμψη Σκριπερού.
Τα θέματα ύδρευσης και η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων με έμφαση στην κατασκευή λιμνοδεξαμενής στο Ρικίνι.
Την ένταξη και υλοποίηση μεγάλων έργων οικολογικού χαρακτήρα, με ιδιαίτερη αναφορά στη διαχείριση και προστασία της Λίμνης Αντινιώτη.
Την προώθηση πέντε σημαντικών αθλητικών έργων, μεταξύ των οποίων και η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας.
Θέματα πολιτιστιστικών προτεραιοτήτων.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι του Βόρειου δήμου (Παπαδάτος, Κουτσούρης, Γαρνέλης, Χειρδάρης, Μαυρωνάς, Καλούδης, Προβατά, Μπαντούνος, Προβατάς και το μέλος της ΔΕΥΑ Προβατάς Ι., Μιχαλάκης) και ο συνεργάτης του Γ. Τρεπεκλή, Κ. Λέσσης.
ΦΩΤΟ@ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.