Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός άστεγος λίγα βήματα έξω από τον ΟΑΕΔ, όπου κοιμόταν!!!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ
15 Οκτωβρίου 2024 / 12:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εντύπωση προκαλεί καταγγελία που αναρτήθηκε στα σόσιαλ (σ.σ. απ΄ όπου και η φωτογραφία) ότι οι αρχές είχαν επανειλημμένα κληθεί χωρίς να υπάρξει όμως θετική εξέλιξη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νεκρός άστεγος, που κοιμόταν συνήθως έξω από το κλειστό περίπτερο στην πλατεία απέναντι από τον ΟΑΕΔ. Πρόκειται για τον Γ.Κ., 65 ετών. Περαστικός αντίκρυσε γερμένο και μέσα στα σκουπίδια το σώμα του ανθρώπου και ειδοποίησε τις αρχές. Αρχικώς οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφερόταν σε ήδη νεκρό. 

Όμως σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Χρ. Σκούρτη, μόλις ειδοποιήθηκαν έσπευσαν συναντώντας αρχικώς την αντίδραση του ανθρώπου που δεν θέλησε αμέσως να μπει στο ασθενοφόρο. Ύστερα από επικοινωνία με τις εισαγγελικές αρχές και την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού και νοσηλευτών, υποβλήθηκε επί τόπου σε εξετάσεις (σ.σ. όσες και όπως μπορεί να γίνουν επί τόπου).

Εντύπωση προκαλείται από ανάρτηση στα σόσιαλ (σ.σ. απ' όπου και η φωτογραφία) ότι οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί επανειλημμένα (σ.σ. κάτι που αποδεικνύεται και από την αλληλογραφία της περίπτωσης, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο), χωρίς όμως να σημειωθεί θετική εξέλιξη.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.