Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καβαλλουρίου - Δείτε το πρόγραμμα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΒΑΛΛΟΥΡΙΟΥ
26 Ιουλίου 2024 / 17:25
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ένα τριήμερο με μουσική, χορό και θέατρο, περιμένει μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και του stand-up comedy, αλλά και χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καβαλλουρίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά –  από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Καβαλλούρι!

Ένα τριήμερο με μουσική, χορό και θέατρο, περιμένει μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και του stand-up comedy, αλλά και χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Κέρκυρα.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Παρασκευή 26 Ιουλίου – Ώρα 21:30

Το Φεστιβάλ ξεκινά με μια μοναδική stand-up comedy παράσταση από τον Πάρη Ρούπο και την Ήρα Κατσούδα, ενώ η μουσική έναρξη του Φεστιβάλ ξεκινά με το night party με τους 48 Ώρες!

Σάββατο 27 Ιουλίου – Ώρα 20:30

Μια μέρα αφιερωμένη στα παιδιά και τους εφήβους μέσα από τον χορό, με κεντρικό σλόγκαν: «όταν χορεύουν τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα»! Στο παιδικό φεστιβάλ χορού συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από Βελονάδες, Καρουσάδες, Άφρα, Σινιές, “Φαέθων” Λευκίμμης, Καβαλλούρι, Γαστούρι, και ο ΕΚΑΟΚ “Λαοδάμας”.

(είσοδος ελεύθερη)

Κυριακή 28 Ιουλίου Stavento – Ώρα 22:00

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι δικοί μας “Blackout Saints” (Αλέξανδρος Μεταλληνός: Κιθάρα-Φωνή, Νίκος Μουζακίτης: Μπάσο, Μάκης Μαρτίνος: Ντραμς και guest η Ελένη Ανδριοπούλου) σε έντεχνους ρυθμούς, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Stavento και η Ιόλη Πενταρά για μια αξέχαστη μουσική βραδιά που θα κλείσει το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καβαλλουρίου!

Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στο χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, δηλαδή τον άνετο προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής μέσα στον παραδοσιακό κερκυραϊκό ελαιώνα και με πανοραμική θέα σε όλη τη Βόρεια Κέρκυρα και το Ιόνιο Πέλαγος, θα σας περιμένει ο διακεκριμένος bartender Ανδρέας Κοντοστάνος από το Barden Cocktail Bar στην Αχαράβη, για να απολαύσετε ξεχωριστά cocktails αλλά και τα αγαπημένα σας ποτά. Ταυτόχρονα στο χώρο θα βρείτε και μπύρα από την Corfu Beer, αναψυκτικά, σουβλάκια και λουκουμάδες!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των επισκεπτών του τριημέρου, θα υπάρχει επαρκής και δωρεάν χώρος στάθμευσης δίπλα στον τόπο διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Παράλληλα, ο δρόμος περιφερειακά της Ζωοδόχου Πηγής θα μονοδρομηθεί και θα σηματοδοτηθεί πλήρως, τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο από το χώρο του parking, ενώ στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει διαρκώς παρουσία ιατρού, ασθενοφόρου και πυροσβεστικού οχήματος.

Το Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καβαλλουρίου, είναι το μοναδικό φεστιβάλ του είδους του που γίνεται στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, και μάλιστα από ένα μικρό χωριό της περιοχής, αλλά με έναν ιδιαίτερα δραστήριο σύλλογο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβαλλουρίου σε όλα τα χρόνια της παρουσίας του διαθέτει ενεργό ρόλο στη βόρεια Κέρκυρα, διοργανώνοντας το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού, τους αγώνες δρόμου “Ακρολοφιτών” υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ενώ το χορευτικό του συγκρότημα παραδοσιακών χωρών έχει έντονη δραστηριότητα τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καβαλλουρίου, το οποίο συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, είναι η πιο πρόσφατη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβαλλουρίου, η οποία τείνει να γίνει θεσμός. Ελάτε και φέτος από 26 έως 28 Ιουλίου στο πανέμορφο Καβαλλούρι για να ζήσετε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό τριήμερο!

ΠΗΓΗ:sindetiras.gr

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.