Πέμπτη 20.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 8ο Fuego Colour Festival στην Κέρκυρα στις 15 Ιουνίου

FUEGO COLOUR FESTIVAL
09 Ιουνίου 2024 / 17:32

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 19:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Colour Festival είναι ένα μεγάλο φεστιβάλ που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται σε όλο και περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φέτος, για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Κέρκυρα, με σύνθημα "βάλτε χρώμα στη ζωή σας και στα όνειρά σας", διοργανώνεται το Color Fuego Festival, μια μεγάλη γιορτή για όλες τις ηλικίες.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Με τα πιο λαμπερά μας χαμόγελα, τη θετική ενέργεια, το πάθος για χορό και πολύ πολύ κέφι για ζωή, ετοιμαζόμαστε και φέτος για το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο φεστιβάλ! Το Color Fuego Festival έρχεται ξανά και σε προσκαλεί να συμμετέχεις κι εσύ, βάζοντας τη δική σου πινελιά!

Σε αυτή την ξέφρενη γιορτή του χορού και των χρωμάτων, με παλέτα τα όνειρά μας και καμβά τα σώματά μας, αφήνουμε για λίγο πίσω την γκρίζα καθημερινότητα και ζούμε έντονα τη στιγμή!

Διάλεξε το χρώμα που δίνεις στα δικά σου όνειρα, έλα μαζί μας και χόρεψε στον χαρούμενο ρυθμό της μουσικής, στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της χρονιάς, που η χαρά και η ζωντάνια του σε συνεπαίρνουν και ξεσπούν στην πιο πολύχρωμη καλοκαιρινή βροχή!

Τα χρώματα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το χώρο της εκδήλωσης την ίδια ημέρα.