Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Γιαννούλη με διοργανωτές της Regatta Brindisi- Corfu

ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της μαρίνας Γουβιών Μιχάλης Τσατσόπουλος,ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Regatta Brindisi- Corfu Δημήτρης Κουτσοδόντης και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, Παντελής Γιαννούλης
REGATTA BRINDISI CORFU
15 Μαΐου 2024 / 10:43

Οι κύριοι Τσατσόπουλος και Κουτσοδόντης ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο για την ιστορία του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος καθώς και για την προετοιμασία εν όψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου 2024 με τη συμμετοχή πάνω από 100 σκαφών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 38η Regatta Brindisi-Corfu ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της μαρίνας Γουβιών Μιχάλης Τσατσόπουλος και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα Δημήτρης Κουτσοδόντης, με τον αντιδήμαρχο κεντρικής Κέρκυρας, υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού, Παντελή Γιαννούλη.

Οι κύριοι Τσατσόπουλος και Κουτσοδόντης ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο για την ιστορία του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος καθώς και για την προετοιμασία εν όψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου 2024 με τη συμμετοχή πάνω από 100 σκαφών. Παράλληλα προσκάλεσαν τόσο το δήμαρχο όσο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο Brindisi της Ιταλίας στις 8 Ιουνίου αλλά και στην τελετή λήξης και στην απονομή των βραβείων που θα γίνει στις 11 του ίδιου μήνα στην μαρίνα Γουβιών.

Ο Π. Γιαννούλης αποδέχτηκε την πρόσκληση και δήλωσε ότι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας θα συνδράμει, με ότι μέσα διαθέτει στην παρούσα φάση, προκειμένου να στηρίξει τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που προάγει την φιλία και τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

ΦΩΤΟ@ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΟΥΒΙΩΝ