Δευτέρα 04.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοπικά πρωταθλήματα: Ξεχωρίζει το Αναγέννηση – ΟΦΑΜ στο κύπελλο

ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
22 Nov 2023 / 12:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι αγώνες αυτής της φάσης είναι μονοί (νοκ άουτ), πράγμα που σημαίνει ότι αν στη διάρκεια του ματς δεν έχουμε νικητή θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν υπάρχει νικητής θα ακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι

Έγινε το βράδυ της Τρίτης 21 Νοέμβρη στα γραφεία της  Ένωσης η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής». Είναι η φάση των «8» και στην κληρωτίδα μπήκαν οι ομάδες που είχαν περάσει στις δυο πρώτες φάσεις και είναι: οι δυο ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική ο περσινός Κυπελλούχος Αστέρας Πετριτή και η ΑΕ Λευκίμμης, καθώς και έξι ομάδες της Α΄ ΕΠΣΚ, η Αναγέννηση Περιβολίου, ο ΟΦΑΜ, ο Θιναλιακός, ο ΑΟ Κέρκυρα, η Ομόνοια και ο Κρόνος Αργυράδων.

Οι αγώνες αυτής της φάσης είναι μονοί (νοκ άουτ), πράγμα που σημαίνει ότι αν στη διάρκεια του ματς δεν έχουμε νικητή θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν υπάρχει νικητής θα ακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι. Μετά από την κλήρωση εκτιμούμε ότι το πιο αμφίρροπο ματς θα είναι αυτό ανάμεσα στην Αναγέννηση Περιβολίου και τον ΟΦΑΜ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια είναι:

1. Αναγέννηση Περιβολίου - ΟΦΑΜ

2. ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων – Αστέρας Πετριτή

3. ΑΣ Θιναλιακός – ΑΕ Λευκίμμης

4. ΑΟ Ομόνοια -  ΑΟ Κέρκυρα

Οι ημερομηνίες των αγώνων θα ανακοινωθούν από την Ένωση τις επόμενες μέρες.

ΦΩΤΟ@ ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ, Από τον ματς κυπέλλου της 1ης φάσης Όλυμπος – ΑΕ Λευκίμμης

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.