Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διάλεξη στην Αναγνωστική για την υπογεννητικότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
03 Nov 2023 / 16:10

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Διοικητική Επιτροπή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας προσκαλεί στη διάλεξη της Μαιευτήρος Χειρ. Γυναικολόγου, Διδάκτορος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Όλγας Κουρή – Καλλέργη με θέμα «Το φλέγον θέμα της υπογεννητικότητας στη σύγχρονη Ελλάδα».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση στο κανάλι της Αναγνωστικής στο YouTube: https://www.youtube.com/@CorfuReadingSociety

 

Βιογραφικό ομιλήτριας

Η Όλγα Κουρή - Καλλέργη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Τελείωσε την ειδικότητά μαιευτικής και γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο II της Ρώμης και έκανε μετεκπαίδευση στην εμβρυομητρική ιατρική στο Winthrop University Hospital της Νέας Υόρκης. Εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Συνεργάστηκε έως το 1997 με τα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ και από το 1997 έως σήμερα, συνεργάζεται με το μαιευτήριο Ιασώ. Είναι μέλος της Maternal Fetal Foundation-Kings College του Λονδίνου (ID 15603) και ιδρυτικό μέλος της Axion Hellas.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ