Δευτέρα 04.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τροχαίο το πρωί κοντά στο σχολικό κέντρο Βελονάδων

Τροχαίο
26 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:45
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με αυτοκινήτο που οδηγούσε γυναίκα για μεταφέρει το σχολείο τα εγγόνια της

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τροχαίο ατύχημα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης λίγο πριν το σχολικό κέντρο Βελονάδων.

'Οπως κατήγγειλε δημοσίως η γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων Βόρειας Κέρκυρας Αμαλία Γουδέλη, προκειμένου να αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω της έλλειψης σχολικών δρομολογίων, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ τουριστικού λεωφορείου και ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε η γιαγιά των μαθητών, για να τα μεταφέρει στο σχολείο τους.

Την καταγγελία έκανε η κ. Γουδέλη κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των γονέων στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία).

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.