Πέμπτη 07.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιόδευσε στο Σωκράκι ο Γιάννης Μπορμπότης

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
23 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:50

Υπογραμμίστηκε για μία ακόμη φορά η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική και να ηττηθούν οι δημοτικές παρατάξεις που την υπερασπίζονται σε τοπικό επίπεδο

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ). Περιοδεία στο Σωκράκι πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/9 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ Διαποντίων Νήσων Γιάννη Μπορμπότη.

Μετά την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι ακολούθησε πλούσια συζήτηση όπου αναδείχθηκε ο προβληματισμός για ζητήματα καθημερινότητας ενώ έκδηλη ήταν η ανησυχία των κατοίκων για τα νέα λατομεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και τις επιπτώσεις που θα έχει η λειτουργία τους στην περιοχή.

Υπογραμμίστηκε για μία ακόμη φορά η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική και να ηττηθούν οι δημοτικές παρατάξεις που την υπερασπίζονται σε τοπικό επίπεδο. Να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο και στην Περιφέρεια για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις για όλα όσα έχουμε ανάγκη σήμερα.

ΦΩΤΟ@ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ