Σάββατο 02.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάθηκε 33χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα

12 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έφυγε από τη ζωή στο χώρο που αγαπούσε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Τιμόθεος Καρασαβίδης στο Κιλκίς.

ΚΙΛΚΙΣ. Έφυγε από τη ζωή στο χώρο που αγαπούσε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Τιμόθεος Καρασαβίδης στο Κιλκίς. Μπορεί να γίνονται εξετάσεις, να υπάρχουν δελτία υγείας ποδοσφαιριστών που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή σε έναν αγώνα, αλλά ο θάνατος μπορεί να έλθει έτσι απροειδοποίητα και αυτό έχει συμβεί πολλές φορές παγκοσμίως με το θάνατο ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα.

Ο 33χρονος στο Κιλκίς, έχασε τις αισθήσεις του εκτός φάσης και σωριάστηκε στο έδαφος, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια του αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου (με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν) και του Απόλλωνα Ευρωπού. Μόλις κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με τη χρήση του απινιδωτή που υπήρχε στο γήπεδο, στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς αλλά, παρά της προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη του και κατέληξε. Ένα θλιβερό γεγονός, που σόκαρε όχι μόνο το Κιλκίς αλλά ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας.

 

ΦΩΤΟ@MAXITIS.GR

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.