Τετάρτη 06.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελπιδοφόρα εμφάνιση της κωπηλασίας του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
06 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στα πλαίσια της ένταξης των παιδιών (πέραν της προπόνησης) σε συνθήκες αγώνων, βρέθηκαν από 1 ως 3 Σεπτεμβρίου στην 15η Συνάντηση Ανάπτυξης στην Βόλβη και εκεί μέτρησαν την ετοιμότητά τους την δεδομένη στιγμή, με ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια να συνεχίσει η κωπηλασία του ΝΑΟΚ να αναδεικνύει παιδιά, είναι στον σωστό δρόμο ώστε να μείνει ψηλά και να προσφέρει στο άθλημα. Κάτω από αυτό το πλαίσιο δουλεύουν πολύ, τόσο οι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες με την βοήθεια των προπονητών, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του Ομίλου.

Στα πλαίσια της ένταξης των παιδιών (πέραν της προπόνησης) σε συνθήκες αγώνων, βρέθηκαν από 1 ως 3 Σεπτεμβρίου στην 15η Συνάντηση Ανάπτυξης στην Βόλβη και εκεί μέτρησαν την ετοιμότητά τους την δεδομένη στιγμή, με ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Τα παιδιά όπως και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και θα συνεχίσουν να δουλεύουν ξέροντας ότι έχουν πολύ δρόμο για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε είναι ακόμη σε νεαρή ηλικία και το μέλλον είναι μπροστά τους, τα καλύτερα θα έλθουν με πολύ δουλειά και θέληση, κάτι που υπάρχει στον Όμιλο ο οποίος έκανε γνωστό το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

 

Το δελτίο τύπου

 

Ολοκληρώθηκε η Β΄ φάση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Βόλβη και αφορούσε αρχάριους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες που κάνουν το πρώτο τους βήμα στην αγωνιστική κωπηλασία στη χώρα μας.

Οι νέοι αθλητές του Ν.Α.Ο.Κ. έδειξαν με το παραπάνω την αγάπη τους για την ομάδα και το άθλημα και συνεργάστηκαν με το καλύτερο τρόπο με προπονητές και συναθλητές.

Η Ελπίδα Μπούζη κατέκτησε την 4η θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι Μάριος Νοταρόπουλος και Ιάκωβος Στραβοράβδης κατέκτησαν την 1η θέση στο μικρό τελικό στο διπλό σκιφ.

Ο Νότης Γκούντας την 6η θέση στο μικρό τελικό.

Η μικρότερη της ομάδας Κίττι Γιαννόλα την 13η θέση στη γενική κατάταξη.

Την αποστολή συνόδευσαν οι Δαφνής Αλέξανδρος και Δημουλής Άλκης με αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο του ΝΑΟΚ κ. Δημουλή Γεώργιο.

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.