Δευτέρα 11.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Εντοπίστηκε το βράδυ 18χρονη αγνοούμενη στον Αη Γιώργη Αργυράδων

Λιμενικό
19 Ιουλίου 2023 / 12:02
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η νέα κοπέλα βρέθηκε από επαγγελματία της περιοχής Αγ. Γεωργίου Αργυράδων, καλά στην υγεία της

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εντοπίστηκε χθες το βράδυ μετά από αναζητήσεις, μια 18χρονη η οποία είχε πάει για κολύμπι στην παραλία του Αη Γιώργη Αργυράδων και έκτοτε αγνοείτο.

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας, Λευκίμμης και Ηγουμενίτσας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, και άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Κινητοποιήθηκαν ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και ένα περιπολικό της αστυνομίας από ξηράς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν δύο επαγγελματίες εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής προς παροχή συνδρομής.

Η 18χρονη τελικά εντοπίστηκε από έναν από τους δύο επαγγελματίες της περιοχής, καλά στη υγεία της, στην περιοχή Λιθάρια Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.

 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.