Κυριακή 10.12.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξω φρενών το προσωπικό του ΕΚΑΒ με τις δηλώσεις του Άγγελου Σπύρου

ΕΚΑΒ
20 Ιουνίου 2023 / 10:36
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Αν θέλετε να γίνετε βουλευτής, κ. Σπύρου, εργαστείτε με ζήλο για τη διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ και αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έντονες αντιδράσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ προκάλεσε η πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Άγγελου Σπύρου και της σχετικής του δήλωσης για δωρεάν παροχή συνδρομής του ιδιωτικού τομέα στην Κέρκυρα. 

Στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ χαρακτηρίζει τις κινήσεις Σπύρου ως "αλισβερίσια" και τονίζει ότι το ενδιαφέρον του όφειλε να το δείξει πιέζοντας για τη διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ:

Η ανακοίνωση

Ασφαλώς κ. Σπύρου και είναι γνωστοί οι ...άρρηκτοι δεσμοί συνεργασίας μεταξύ των γιατρών και των ιδιωτικών κέντρων πρόληψης και διάγνωσης. Η οποία ασφαλώς δεν είναι δωρεάν.

Αν λοιπόν κ. υποψήφιε βουλευτά ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την υγεία των ανθρώπων της εκλογικής σας περιφέρειας, θα φροντίζατε να πιέσετε την κυβέρνηση να σταματήσει τον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξε στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, που χρόνια τώρα βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά για κάθε κυβέρνηση που το απαξιώνει και το ερημώνει από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό.

Η διαδικασία είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό. Ξεκολλάμε κομμάτι κομμάτι κάθε δημόσια υπηρεσία που προσφέρει στον ελληνικό λαό ανεκτίμητες υπηρεσίες, απαξιώνουμε, μειώνουμε συστηματικά του προϋπολογισμούς, εξαθλιώνουμε τους εργαζομένους τους, και μετά έρχεται η "σωτήρια" εξαγορά του από τους ιδιώτες.

Αν λοιπόν θελετε να γίνετε βουλευτής, κ. Σπύρου, εργαστείτε με ζήλο για τη διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ και απαιτήστε από την κυβέρνηση προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, αύξηση του προϋπολογισμού για το ΕΚΑΒ και την Υγεία και αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες. 

Όλα αυτά γνωρίζουμε με μαθηματική ακρίβεια που οδηγούν: Στην ολοκληρωτική αφαίμαξη όσων πολιτών τους τους έχουν απομείνει λίγα ευρώ, και τους υπόλοιπους στην απελπισία.

Στη διάλυση του δημόσιου συστήματος Υγείας!

Κάτω λοιπόν τα χέρια από το ΕΚΑΒ!

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.