Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε συλλήψεις για κλοπή στην Κέρκυρα

αστυνομία
10 Ιουνίου 2023 / 11:59
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, το σύνολο των κλοπιμαίων, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία  στις 09/06 το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέντε άνδρες, εκ των οποίων οι τέσσερεις ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, λίγη ώρα πριν, από κατάστημα στην πόλη της Κέρκυρας, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας -300- ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, το σύνολο των κλοπιμαίων, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.