Παρασκευή 22.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με το βλέμμα στο αύριο και εκλογές στον Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
09 Ιουνίου 2023 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση του προέδρου κ. Σπ. Κουρτέση και του Αντιπροέδρου κ. Σπ. Λέσση να μην συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές στον Αστέρα Πετριτή, υπάρχει λογικά ένας προβληματισμός,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση του προέδρου κ. Σπ. Κουρτέση και του Αντιπροέδρου κ. Σπ. Λέσση να μην συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές στον Αστέρα Πετριτή, υπάρχει λογικά ένας προβληματισμός, αφού θα πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους και το κατάλληλο σχήμα ώστε να προχωρήσει η ομάδα. Βέβαια η συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν θα είναι δύσκολη αφού τα έξοδα θα είναι πολύ μεγάλα και ανθρώπινο είναι να το σκέφτεται ο καθένας που θα διοικήσει την ομάδα, αλλά πρέπει και διοίκηση νέα να εκλεγεί και αποφάσεις για το αύριο του Αστέρα να παρθούν.
Αυτός είναι ένας λόγος που τίθεται επί τάπητος μια συζήτηση για «το μέλλον του Αστέρα» και θα γίνει μια εβδομάδα πριν τις προγραμματισμένες εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Θα πρέπει όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Αστέρα να είναι παρόντα και να πάρουν αποφάσεις που θα βοηθήσουν στη συνέχιση της όμορφης πορείας της ομάδας, σε οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Για το λόγο αυτό υπάρχει κάλεσμα από τη διοίκηση τόσο για την συγκέντρωση, όσο και για τις εκλογές.
 
Η ανακοίνωση/πρόσκληση
 
Ο Αστέρας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 11:00 θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Σχολείο του Πετριτή με μοναδικό θέμα το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι οι εκλογές της ομάδας μας θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 10:00-14:00 στο Δημοτικό Σχολείο Πετριτή, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.