Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Πιάστηκαν «στα πράσα» να ρυμουλκούν αυτοκίνητο για να το κλέψουν

Κλοπή
09 Ιουνίου 2023 / 12:20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συνελήφθη ένα άτομο, αναζητούνται οι δύο συνεργοί του που τράπηκαν σε φυγή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα άτομο συνελήφθη χθες (08.06.2023), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως προέκυψε, τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (07.06.2023), μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας ακινητοποιημένου αυτοκινήτου από την περιοχή των Σιναράδων, ενώ, στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και το όχημα, ρυμουλκώντας το, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας. 

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα του ίδιου αδικήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.