Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου την Παρασκευή στην Κέρκυρα

ΠΑΣΟΚ
07 Ιουνίου 2023 / 13:54
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ποια θα είναι η λίστα των υποψηφίων του κόμματος που θα ανακοινωθεί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρουσία του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου θα συνεδριάσει την Παρασκευή 9 Ιουνίου η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας. 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στην αίθουσα της πρώην Νομαρχίας και θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος. 

Το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Τησαρχόντου, αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και η σειρά κατάταξης στην λίστα θα καταρτιστεί σύμφωνα με των αριθμό σταυρών που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.    

Συγκεκριμένα η λίστα θα έχει ως εξής: 

1. ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3. ΔΡΥ ΜΑΡΙΑ
4. ΠΕΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΛΙΛΑ)
5. ΚΛΗΜΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20:30 στην Πόρτα Ρεάλε. 
Ομιλητής αναμένεται να είναι κεντρικό στέλεχος του κόμματος, το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει "κλειδώσει".

Νεότερη ενημέρωση:

Η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα με την παρουσία του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Παπανδρέου αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και μετατίθεται για 16/06/2023.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.