Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά «Γ. Μουζακίτης» για την «Πίστη» στους Αυλιώτες

ΤΟΥΡΝΟΥΑ Γ. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
06 Ιουνίου 2023 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε την Κυριακή 4 Ιουνίου στο γήπεδο των Αυλιωτών τουρνουά Ακαδημιών της Βόρειας Κέρκυρας αφιερωμένο στον Γιώργο Μουζακίτη (γιο του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΚ Γιάννη Μουζακίτη) που έφυγε από τη ζωή στα 23 του χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε την Κυριακή 4 Ιουνίου στο γήπεδο των Αυλιωτών τουρνουά Ακαδημιών της Βόρειας Κέρκυρας αφιερωμένο στον Γιώργο Μουζακίτη (γιο του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΚ Γιάννη Μουζακίτη) που έφυγε από τη ζωή στα 23 του χρόνια.
Μια πρωτοβουλία της Ιόνιας Ακαδημίας και του Μανόλη Ροκίδη στην οποία ανταποκρίθηκαν οι Ακαδημίες, Θιναλιακού, Αχιλλέα Νυμφών, Ολυμπιάδας Καρουσάδων, ΠΑΟΚ, Οδυσσέα Αυλιωτών και Δία Κασσιόπης και έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και ΕΠΣ Κέρκυρας..
Η οργάνωση ήταν τέλεια, την είχε αναλάβει η αδελφή του Γ. Μουζακίτη, με τον Οδυσσέα δίπλα να κάνουν εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής των Ακαδημιών του Θιναλιακού Δ. Κουρσάρης ανέλαβε το πρόγραμμα των αγώνων και της διαχείρισης του χώρου, όπου πάνω από 150 παιδιά από 8 έως 12 χρόνων πήραν μέρος. Τίμησαν και τη μνήμη του Γ. Μουζακίτη, παράλληλα ενισχύθηκε η «Πίστη» ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου.
Την «Πίστη» εκπροσώπησε ο παλιός διαιτητής Γιαννακουδάκης , που έδωσε αναμνηστικά στα παιδιά, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, ο αντιδήμαρχος Ν. Μουζακίτης, ο Πρόεδρος του Δη. Συμβουλίου κ. Παπαδάτος. Μίλησε σε βαριά ατμόσφαιρα και ο πατέρας του Γ. Μουζακίτη Γιάννης, αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, αφού είναι από και μένει στους Αυλιώτες.
Ένα τουρνουά που αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσοι προσπάθησαν τόσο πολύ να πετύχει και να είναι συνέχεια του περσινού, ενώ την επόμενη χρονιά δόθηκε ραντεβού να διοργανωθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο της Βόρειας Κέρκυρας.
Η ψυχή και εμπνευστής του Τουρνουά Μανόλης Ροκίδης (ήταν και ο πρώτος προπονητής του Γιώργου που έπαιξε ποδόσφαιρο στον Οδυσσέα) με ανακοίνωση του ευχαριστεί
τον Οδυσσέα (που του πρόσφερε και αναμνηστική πλακέτα) και τις Ακαδημίες για το τουρνουά λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Οδυσσέα Αυλιωτών για την άψογη οργάνωση όπως και όλες τις ακαδημίες που πήραν μέρος για αυτόν τον ιερό σκοπό!!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια