Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νυχτερινός περίπατος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας
03 Ιουνίου 2023 / 12:20
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου θα γίνε αναλυτική ενημέρωση για την Ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και για τα οικήματα της περιοχής από την κ. Σοφία Νταρή, διπλωματούχο ξεναγό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Ένωση Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων νυχτερινό περίπατο- ξενάγηση στην Παλαιά Πόλη και το Παλαιό Φρούριο, διάρκειας περίπου δύο ωρών το Σάββατο 03/06.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου θα γίνε αναλυτική ενημέρωση για την Ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και για τα οικήματα της περιοχής από την κ. Σοφία Νταρή, διπλωματούχο ξεναγό. Το σχεδιασμό επιμελήθηκε ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας.

Η διαδρομή είναι φιλική για οικογένειες και ηλικιωμένους και έχει οριστεί ως σημείο συνάντησης η είσοδος της Ιονίου Ακαδημίας.
Ώρα έναρξης: 20:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.