Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση βιβλίου του Σωτήρη Τριανταφύλλου «Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση»

Σωτήρης Τριανταφύλλου
02 Ιουνίου 2023 / 15:03

Στο ιστορικό κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 20:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες για πρώτη φορά του ιστορικού κτηρίου, όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν η Τράπεζα της Ελλάδας, στην πλατεία Δημαρχείου.

Αφορμή η συνδιοργάνωση με την εφημερίδα Ενημέρωση της παρουσίασης του βιβλίου του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Το βιβλίο με τίτλο "Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή", βασίστηκε στη διδακτορική διατριβή του κ. Τριανταφύλλου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας και θα μιλήσουν γι' αυτό ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Μανόλης Δρακάκης και ο δημοσιογράφος, εκδότης της Ενημέρωσης, Γιώργος Κατσαΐτης.

Η βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την έκδοση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας Ενημέρωση. Θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του κτηρίου και θα αρχίσει στις 20:00 του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από την Ionian Camerata του Ιονίου Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή Σπύρου Γκικόντη.