Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Π. Κοντογιάννη συνεχίζει ο Φαίακας

ΦΑΙΑΚΑΣ
01 Ιουνίου 2023 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας είναι η ομάδα του νησιού που έχει χαρίσει πάρα πολλές συγκινήσεις στους ανθρώπους του μπάσκετ του νησιού, ειδικά την δεκαετία του ΄80 όταν έπαιζε στην Β΄ Εθνική (σήμερα Elite).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας είναι η ομάδα του νησιού που έχει χαρίσει πάρα πολλές συγκινήσεις στους ανθρώπους του μπάσκετ του νησιού, ειδικά την δεκαετία του ΄80 όταν έπαιζε στην Β΄ Εθνική (σήμερα Elite). Μάλιστα είχε την ευτυχία ο κόσμος τότε του νησιού να δει αγωνιζόμενο με την κερκυραϊκή ομάδα τον Χάρη Παπαγεωργίου, άσσο του Άρη και κορυφαίο Έλληνα σκόρερ εκείνης της εποχής (1976 και 1979 ήταν πρώτος σκόρερ στην Α΄Εθνική).
Από τότε πέρασε καιρός, η διοίκηση του Κ. Μακρίδη μπόρεσε με τον Πάνο Κοντογιάννη στον πάγκο να ανεβάσει από την ΕΣΚΑΒΔΕ στη Β΄ Εθνική τον Φαίακα, αλλά κράτησε μόλις μια σεζόν αυτό, η ομάδα και πάλι είναι στην πρώτη κατηγορία της Περιφέρειας. Όμως η εκτίμηση και ο σεβασμός στο πρόσωπο του κόουτς Κοντογιάννη, που ήταν και τη σεζόν που έληξε στον πάγκο του Φαίακα, είναι αιτία να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή με την ομάδα η οποία μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση που λέει:
«Το Δ.Σ. του Φαίακα Κέρκυρας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη που θα καθοδηγήσει και την νέα σεζόν την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στον κόουτς με τον σύλλογο μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια