Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάθηκε τεράστια ευκαιρία ο Θιναλιακός 2-2 με Άρη Φιλιατών

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
31 Μαΐου 2023 / 19:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την 5η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, ο Θιναλιακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άρη Φιλιατών στο γήπεδο των Νυμφών, έμεινε στο 2-2 και μειώθηκαν οι ελπίδες ανόδου κατά πολύ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την 5η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, ο Θιναλιακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άρη Φιλιατών στο γήπεδο των Νυμφών, έμεινε στο 2-2 και μειώθηκαν οι ελπίδες ανόδου κατά πολύ. Και αυτό γιατί ούτε τον αντίπαλό του μπόρεσε να περάσει στο βαθμολογικό πίνακα, ούτε να εκμεταλλευτεί την απίστευτη ήττα της Αναγέννησης Άρτας εντός έδρας από την ουραγό Αστραπή Μεσοποταμιάς και την ισοπαλία στο Μεσολόγγι. Έτσι μόνο με δυο νίκες στα εναπομείναντα ματς μπορεί να ελπίζει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Αχαράβης ήταν κάκιστη στο α΄ μέρος, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2, από τον πολύ καλό Άρη Φιλιατών και έδειχνε χαμένη.  Με την έναρξη του β΄ μέρους αμέσως μείωσε το σκορ και ισοφάρισε γρήγορα, στη συνέχεια ο Άρης Φιλιατών «εξαφανίστηκε» από το γήπεδο, ο Θιναλιακός πίεσε και έχασε 3,4 ευκαιρίες που δεν χάνονται να πάρει τη νίκη, έμεινε στο 2-2, χωρίς νίκη ως τώρα εντός έδρας.
Στο α΄ μέρος πολύ ενωρίς  ο Θιναλιακός αιφνιδιάστηκε, δέχθηκε γκολ, μόλις στο 3΄ όταν ο Γώγος ελίχθηκε και με συρτό αδύναμο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 0-1, με τον Λαγκαδίτη να αιφνιδιάζεται.  Φτάσαμε στο 23΄για να κάνει το μοναδικό του σουτ ο Θιναλιακός με τον Αγόρα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στο 38΄μετά από κόρνερ και συρτή σέντρα η μπάλα βρήκε στον Τσιριγώτη και με αυτογκόλ είχαμε το 0-2. Στο 44΄ο Κωστελέτος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα των αμυντικών εντός περιοχής, ζητήθηκε πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. 
Με τη έναρξη της επανάληψης και στο 46΄ ο Κωστελέτος εκμεταλλεύτηκε σέντρα από αριστερά του Αρμένη και μείωσε σε 1-2. Στο 49΄σε κενό τέρμα ο Κωστελέτος από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 56΄σε σέντρα από αριστερά η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, δόθηκε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Χατζηδημητρίου και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 77΄εντελώς μόνος ο Χατζηδημητρίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι,
Θιναλιακός: Λαγκαδίτης, Τσιριγώτης, Αρμένης, Μουζακίτης, Πολύζος, Στέρεφ, Χατζηδημητρίου, Σίλβα, Αγόρα, Κωστελέτος, Γιόνσον (έπαιξαν και οι Φούκηςε, Πάσχος).
 Άρης Φιλιατών: Καρδάνης, Πασχάλης, Μιτσέλος, Ρούμπης, Ιωακειμίδης, Γώγος, Κάσο, Παπανδρέου Χ., Ράπτης, Ματζούκης, Παπανδρέου Αντ. (έπαιξε και ο Δανδάκης).
 
Αποτελέσματα  (5η αγωνιστική)
Α.Ε. Μεσολογγίου – Θύελλα Κατσικάς  1-1
Θιναλιακός – Άρης Φιλιατών                     2-2
Αναγέννηση Άρτας – Αστραπή                                 0-2
Ρεπό: Θρίαμβος Λούρου
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                αγ.         τερμ.     βαθ.
Θύελλα Κατσικά              5              6-3          9
ΑΕ Μεσολογγίου             5              3-4          8
Άρης Φιλιατών                 4              10-4       6
……………………………………………………………..
Αναγέννηση Άρτας         4              4-3          6
Θιναλιακός                        4              4-5          5
Αστραπή Μεσ/μιας        4              3-9          3
Θρίαμβο Λούρου            4              1-3          2
** Αστραπή, Αναγέννηση, Άρης Φιλιατών, Θιναλιακός έκαναν το ρεπό τους
 
Πρόγραμμα  (6η αγωνιστική)
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 ώρα 17:00
Αναγέννηση Άρτας – Θιναλιακός
Αστραπή Μεσοποταμίας –  Θύελλα Κατσικάς
Θρίαμβος Λούρου – Άρης Φιλιατών
Ρεπό: Α.Ε. Μεσολογγίου
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια