Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερεις συλλήψεις στην Κέρκυρα το Σάββατο

αστυνομία
28 Μαΐου 2023 / 11:22
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερεις συλλήψεις στην Κέρκυρα το Σάββατο 27/05 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, για διατάραξη, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και στέρηση πιστοποιητικού υγείας σε καταστήματα κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, περιφερειακά της πόλης (περιοχή εμπορικό), συνελήφθησαν δύο άνδρες, διότι λειτουργούσαν αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Μία ακόμα σύλληψη σημειώθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, όπου ο ιδιοκτήτης λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία, ενώ, επιπλέον, στερούνταν και σχετικού πιστοποιητικού υγείας.

Επιπλέον το μεσημέρι το Σαββάτου συνελήφθη άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και χρηματική ποινή 600 ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.