Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (photos)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
27 Μαΐου 2023 / 19:49
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην ανάκαμψη του κόμματος αλλά και στην πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 27/05. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην ανάκαμψη του κόμματος αλλά και στην πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.



Πλήθος στελεχών αλλά και μελών του κόμματος βρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο, μεταξύ αυτών ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Θανάσης Θεοχαρόπουλος.



Ο κ. Αυλωνίτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε για την χθεσινή εκδήλωση:

«Χθες σε μια πρωτόγνωρη σε πλήθος συγκέντρωση, ΜΟΝΟ κομματικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, ΟΛΟΙ μας συναποφασίσαμε να δώσουμε τη μεγάλη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Είδα στο πάθος των ομιλητών αλλά και στα μάτια των συναγωνιστών τη θέληση να αναστρέψουμε και να ανατρέψουμε το οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου .
Ανασύνταξη και αντεπίθεση για τη μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι το μήνυμα που στείλαμε από την Κέρκυρα. Με ελπίδα, αισιοδοξία και ενότητα. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε την ελπίδα πράξη στις 25 Ιουνίου.

Το χρωστάμε στο γονατισμένο λαό μας, στις οικογένειες μας και σε όσους έχουν αγωνιστεί για τη πατρίδα.

Μεγαλύτερο χρέος για μένα, που με την ψήφο του κερκυραϊκού λαού επανεκλέχθηκα βουλευτής Κέρκυρας. Στην Αθήνα σήμερα, για τη συγκρότηση της νέας Βουλής και την ορκωμοσία των βουλευτών, που θα γίνει στις 6μ.μ. και επιστροφή στην Κέρκυρα για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Καλό αγώνα σε όλες και όλους.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.