Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπύρος Κάντας υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Σπύρος Κάντας
26 Μαΐου 2023 / 16:00
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έναν νέο υποψήφιο για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου παρουσίασε η παράταξη «Κερκυραίων Δήμος» της Μερόπης Υδραίου. 

Ο Σπύρος Κάντας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, νοσηλευτής στο επάγγελμα και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ρήγου και έχει ενεργό συμμετοχή στην εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα μέσα από την ενεργό συμμετοχή του σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μερόπη Υδραίου αφού στη νέα τετραετία ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος της M. Υδραίου θα αφορά στη στήριξη της οικογένειας και των νέων γονέων.

«Αγαπώ την Κέρκυρα, θέλω να την δω καλύτερη, πιο όμορφη. Η Μερόπη Υδραίου είναι η πιο ικανή, έχει να παρουσιάσει μεγάλο και σημαντικό έργο, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον με μια Δήμαρχο που ξέρει να σχεδιάζει, να διεκδικεί, να υλοποιεί αλλά και να συνεργάζεται με όλους» αναφέρει ο Σπύρος Κάντας.

Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου τονίζει:
«Η υποψηφιότητα του Σπύρου Κάντα είναι προστιθέμενη αξία για την κοινή μας προσπάθεια. Είναι ένας άνθρωπος με ευδιάκριτο κοινωνικό στίγμα και προσφορά, ένας υποψήφιος μέσα από την κοινωνία που θέλει να προσφέρει στον τόπο του».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.