Ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΘΕΑ στην Κέρκυρα από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2023

Ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΘΕΑ στην Κέρκυρα από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2023

30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2023 -όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο

26
Μαΐου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων,  θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης στο νησί της Κέρκυρας τις ημερομηνίες 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα:

- Την Τρίτη 30/05 το προσωπικό της κινητής μονάδας και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Κέρκυρας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος θα πραγματοποιήσει δράσεις-συναντήσεις δικτύωσης εκτός αστικού ιστού, συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νησιού.

- Την Τετάρτη 31/05 το προσωπικό της κινητής μονάδας, το θεραπευτικό προσωπικό και μέλη του πολυδύναμου κέντρου θα πραγματοποιήσουν δράση καθαρισμού του άλσους Μον Ρεπό. Η δράση είναι ανοιχτή για συμμετοχή του κοινού.

- Την Πέμπτη 01/06, το προσωπικό της κινητής μονάδας, του πολυδύναμου κέντρου και του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Kεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων θα επισκεφθούν κοινότητα Ρομά με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα εξάρτησης.

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) συγκεκριμένα στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και έχει έδρα τη Κεφαλονιά.

Απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες (αλκοόλ, τζόγο, τυχερά παίγνια και gaming) ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειες τους, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ζητήματα.
 
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβαστό στο απόρρητο.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ-Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων
Κεφαλονιά, Ληξούρι Στ. Τυπάλδου, Τ.Κ 28200
☎️ 2671091720, 6971981651
[email protected]
https://www.kethea.gr/

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ