Στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Κ-15 η Ι. Χατζηγεωργίου

Στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Κ-15 η Ι. Χατζηγεωργίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη συμμετοχή της σε αγώνες της Εθνικής ομάδας κορασίδων και μάλιστα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι η Ίρις Χατζηγεωργίου.

25
Μαΐου / 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη συμμετοχή της σε αγώνες της Εθνικής ομάδας κορασίδων και μάλιστα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι η Ίρις Χατζηγεωργίου. Η πολίστρια του ΝΑΟΚ που έχει πάει σε αρκετά καμπ της Εθνικής, επιλέχθηκε να είναι στις καλύτερες αθλήτριες της ηλικίας της και να προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει σε ένα μήνα στο Ζάγκρεμπ. Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαΐου θα είναι στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά και ευχή όλων είναι να δούμε να ταξιδεύει και για το Ζάγκρεμπ η εξαιρετική αυτή πολίστρια, τόσο για αυτήν όσο και για τον ΝΑΟΚ, που κάνει έξοχη δουλειά τα τελευταία χρόνια. 
 
Το δελτίο τύπου της ΚΟΕ
 
Την προετοιμασία της εν όψει του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (24/6 - 2/7, Ζάγκρεμπ), αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (26/5) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ15).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τσόκας, κάλεσε για το απόγευμα (17.30) της 26ης Μαϊου, στον ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, τις εξής: Αφροδίτη Μπιτσάκου, Ιωάννα Παπανδρέου (Άλιμος  ΝΑΣ), Ζωή Ζλάτου, Ελένη Μαρούλη (Ιωνικός Νίκαιας), Ραφαέλα Σαλταμανίκα, Ειρήνη Σταυρίδη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κατερίνα Αγλαμίση, Αγγελική Δασκαλάκη (Νηρέας Χαλανδρίου), Μαρία Διρχαλίδου (Εθνικός Πειραιά), Σπυριδούλα - Νεφέλη Χατζηγεωργίου (ΝΑΟ Κέρκυρας), Μαρία Κεπενού, Δήμητρα Κοντάκου (ΝΕ Πατρών), Ελένη Βάλβη, Εμμανουέλα Καπετοπούλου, Νεφέλη Κρασσά, Φαίδρα - Χριστίνα Λουπάκη, Μαρία - Ευαγγελία Ντούλη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κατερίνα Κουνδουράκη (ΝΟ Χανίων), Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Μαρία Χέλμη (Ολυμπιακός), Ανδρονίκη Καραγιάννη, Σοφία Λαμπροπούλου, Βιργινία - Ευαγγελία Μανωλάκου, Λυδία Μούζη (Πανιώνιος), Ελισάβετ Κουτσιαντά, Αναστασία Μπίκου, Φιλιώ - Γανίμη Σαλέχ (ΠΑΟΚ).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ