Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλήρωσε δικά του λάθη ο Θιναλιακός, έχασε 2-0 από Θύελλα Κατσικά

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
24 Μαΐου 2023 / 19:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κατσικά Ιωαννίνων κόντρα στην τοπική Θύελλα έπαιξε ο Θιναλιακός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κατσικά Ιωαννίνων κόντρα στην τοπική Θύελλα έπαιξε ο Θιναλιακός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων. Οι γηπεδούχοι ήταν οι νικητές στο τέλος με 2-0 και έφτασαν με τη νίκη αυτή τους 5 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους τον Θιναλιακό. Ήταν μια ήττα για την ομάδα της Αχαράβης που οφείλεται καθαρά σε δικά της λάθη.
Η Κερκυραϊκή ομάδα έδειξε από την αρχή διάθεση να επιτεθεί και να φτάσει στη νίκη, ήταν πολύ φλύαρη όμως, είχε κατοχή αλλά δεν μπορούσε με τίποτε να μπει στην αντίπαλη περιοχή ή και να απειλήσει με κάποιο καλό σουτ εκτός περιοχής. Μάλιστα ήταν πολύ χαλαρή στην άμυνα και στο 37΄όλη η δεξιά πλευρά ήταν άδεια με αποτέλεσμα να βγουν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι να γίνει μια συρτή σέντρα από αριστερά από τον Γούλα και ο Κώνστας εντελώς μόνος με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0.
Στην επανάληψη ο Θιναλιακός συνέχισε να πιέζει και να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση. Του έλειπε το καθαρό μυαλό και το πάθος, δύσκολα έφτανε σε τελική προσπάθεια. Στο 67΄ ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε τον Σκανδάλη για θέατρο σε διπλή προσπάθεια να κερδίσει πέναλτι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες, ο Θιναλιακός ανέβηκε πιο ψηλά πίεζε χωρίς επιτυχία και δεν έφτανε αυτό στο 77΄ στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων, μπερδεύτηκαν οι κεντρικοί αμυντικοί του Θιναλιακού και αν και είχαν κατοχή, έδωσαν τη μπάλα στον Κακαράντζα στο σημείο του πέναλτι και αυτός εύκολα έκανε το 2-0. Ένα παιδαριώδες λάθος που ούτε σε παιδική χαρά δεν γίνεται. Στο χρόνο που απέμεινε ο Θιναλιακός έκανε 2,3 καλές προσπάθειες, αλλά κινδύνευσε ισάριθμες φορές στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, χωρίς να αλλάξει κάτι.
Μια «τσάμπα» ήττα για την κερκυραϊκή ομάδα που δέχθηκε προπηλακισμούς και αναίτια επίθεση στην ανάπαυλα του ματς από κόσμο και παράγοντες των γηπεδούχων.
Διαιτησία: Γ. Αντωνίου, Δ. Δίχρης, Κ. Στεργιακούλης.
Θύελλα Κατσικάς: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Κακαράντζας, Θανάσης, Κωσταμένας, Γούλας
Θιναλιακός: Καλούδης, Τσιριγώτης, Πολύζος, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Αγόρας, Κωστελέτος, Περέιρα, Αρμένης, Στέρεφ, Γιόνσον.
 
Αποτελέσματα (3η αγωνιστική)
Θύελλα Κατσικάς – Θιναλιακός                                2-0
Αναγέννηση Άρτας – Θρίαμβος Λούρου              1-0
Αστραπή Μες/μιας – Α.Ε. Μεσολογγίου               0-1
Ρεπό: Άρης Φιλιατών
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                τερμ.     βαθ.
Αναγέννηση Άρτας         4-0          6
Θύελλα Κατσικά              4-2          5
Θιναλιακός                        2-3          4
…………………………………………………
ΑΕ Μεσολογγίου             2-3          4
Θρίαμβο Λούρου            1-2          2
Άρης Φιλιατών                 2-2          2
Αστραπή Μεσ/μιας        1-3          0
** Αστραπή, Αναγέννηση, Άρης Φιλιατών έκαναν το ρεπό τους
 
Πρόγραμμα (4η αγωνιστική)
Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
Α.Ε. Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου
Άρης Φιλιατών – Αστραπή Μεσοποταμίας
Θύελλα Κατσικάς – Αναγέννηση Άρτας
Ρεπό: Θιναλιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια