Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα για συνάντηση των σωματείων της ΕΣΚΑΒΔΕ στην Άρτα

ΕΣΚΑΒΔΕ
23 Μαΐου 2023 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΡΤΑ. Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ για τη νέα σεζόν, αφού όπως είναι γνωστό η Α΄ κατηγορία δεν θα γίνει σε δυο ομίλους των 10 ομάδων, αλλά σε έναν των 14 ομάδων.

ΑΡΤΑ. Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ για τη νέα σεζόν, αφού όπως είναι γνωστό η Α΄ κατηγορία δεν θα γίνει σε δυο ομίλους των 10 ομάδων, αλλά σε έναν των 14 ομάδων. Μάλιστα η κερκυραϊκή παρουσία θα είναι μεγάλη, αφού πέντε (5) από τις 14 αυτές ομάδες θα είναι από την Κέρκυρα. Ο Ιόνιος, ο Φαίακας, ο Κερκυραϊκός, ο Λέων Κέρκυρας και οι Κένταυροι θα αγωνιστούν στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, με τις υπόλοιπες εννέα ομάδες να είναι από Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία.
Η ΕΣΚΑΒΔΕ για να μπορέσει να διαμορφώσει τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων έχει προγραμματίσει (όπως κάθε χρόνο) την ετήσια συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων, έτσι ώστε να ακούσει τις απόψεις τους και ανάλογα να διαμορφώσει τις προκηρύξεις των κατηγοριών.
Έτσι έχει ενημερώσει για τη συνάντηση που θα γίνει στην Άρτα με την παρακάτω ανακοίνωση:
Η ΕΣΚΑΒΔΕ προσκαλεί τα σωματεία της, σε συνάντηση για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, ώρα 12:00, στο κέντρο «MARIO» στην Άρτα (Οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου 72).
Παρακαλούνται τα σωματεία για την συμμετοχή τους.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια