Τρίτη 23.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Δρυ: «Ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δώσαμε μια μεγάλη μάχη!»

Μαρία Δρυ
23 Μαΐου 2023 / 15:58

Δήλωση της υποψ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δρυ για το εκλογικό ποατέλεσμα της 21ης Μαΐου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΑΡΙΑ ΔΡΥ). Ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δώσαμε μια μεγάλη μάχη!
Παραμείναμε σταθεροί στις αρχές μας και σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στις αξίες της Σοσιαλδημοκρατίας.

Μας επιβραβεύσατε και σας ευχαριστούμε.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ για το πολύ μεγάλο ποσοστό ψήφων που έλαβα, για την εμπιστοσύνη σας, για τη στήριξή σας, την επικοινωνία μας σε όλο τον προεκλογικό αγώνα. Νιώθω πάρα πολύ γεμάτη και πάρα πολύ υπερήφανη. Πάνω από όλα νιώθω ότι βίωσα ένα ταξίδι ανταλλαγής, και σύνθεσης απόψεων, παραγωγικού διαλόγου, συγκίνησης, έντονου προβληματισμού, αγωνίας και χαράς. Ήδη χτίζουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, προοπτικής και διεκδικήσεων για την τοπική κοινωνία, ΜΑΖΙ.

Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε!
Όσο για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης  Μαΐου, συζητώντας με προβληματισμό αυτό το συντριπτικό ποσοστό της ΝΔ συνειδητοποίησα ότι η νίκη  αυτή δε σημαίνει επιβράβευση της κυβέρνησης, ούτε συντηρητικοποίηση της κοινωνίας.
Αντίθετα, μάλλον δείχνει ότι οι πολίτες βίωσαν από συμβιβασμό έως απόγνωση, φοβήθηκαν την αβεβαιότητα και την ασυνεννοησία.

Για αυτό, η επόμενη τετραετία απαιτεί εγρήγορση, διεκδικήσεις και επαγρύπνηση γιατί πραγματικά η κοινωνία και ειδικά οι νέοι κινδυνεύουν από την καλλιέργεια μιας νοοτροπίας με πρωταρχική αξία το «έχω» και όχι το «είμαι». Η αντίσταση μπορεί να δυναμώσει μέσα από τις δημοκρατικές αξίες και την προοπτική μιας δίκαιης διακυβέρνησης για όλους. Παραμένουμε μαζί, ανοδικά, διεκδικητικά για τον τόπο μας και τις αρχές μας.