Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» έκλεισε προσωρινά το πάρκινγκ της Πλατείας

κυκλοφοριακό
23 Μαΐου 2023 / 14:32
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Άνοιξε ξανά μετά από λίγη ώρα - Τοποθετούνται κολονάκια στη λωρίδα αναμονής για την παράνομη στάθμευση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χωρίς καλά καλά να έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν, τα καθιερωμένα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν ήδη αρχίσει, με τον φόρτο των οχημάτων και την έλλειψη χώρων στάθμευσης να μπλοκάρει σημεία της πόλης.

Η πρωινή συμφόρηση σήμερα κοντά στο πάρκινγκ της Πλατείας, ανάγκασε την Τροχαία να λάβει προσωρινά μέτρα, προχωρώντας σε ολιγόωρο κλείσιμο του χώρου στάθμευσης, προκειμένου να ξεφρακάρουν ΙΧ και λεωφορεία. 

Όπως αναφέρει στην "Ε" ο αντιδήμαρχος Νίκος Καλόγερος, τα έκτακτα μέτρα οφείλονταν σε δυσλειτουργία που προκαλείται κυρίως από οδηγούς που σταθμεύουν στην εγκεκριμένη λωρίδα αναμονής προς την είσοδο του πάρκινγκ.

Απόψε το βράδυ, προσθέτει, οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα τοποθετήσουν κολονάκια και έντονη διαγράμμιση για να αποτρέπεται η παράνομη στάθμευση. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.