Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 30 Ιουνίου η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ

ΕΠΟ
22 Μαΐου 2023 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η καθιερωμένη τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ θα γίνει φέτος την Παρασκευή 30 Ιούνη στην Αθήνα στις 10:00 σε ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, με την παρουσία βέβαια και της ΕΠΣ Κέρκυρας, η οποία είναι φίλα προσκείμενη με την νυν διοίκηση.

ΑΘΗΝΑ. Η καθιερωμένη τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ θα γίνει φέτος την Παρασκευή 30 Ιούνη στην Αθήνα στις 10:00 σε ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, με την παρουσία βέβαια και της ΕΠΣ Κέρκυρας, η οποία είναι φίλα προσκείμενη με την νυν διοίκηση. Συνηθισμένα τα περισσότερα θέματα που έχει η ημερήσια διάταξη, με τρεις οικονομικές προσθήκες που αξίζει να αναφερθούν.
 Η μια είναι «η αποδοχή από το σώμα της χρηματοδότησης της Super League 2 με 800.000 δολάρια από τη FIFA για τα «λειτουργικά έξοδα» που αφορούν τις διαιτησίες. Και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, οπότε η λογική λέει ότι κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
Η δεύτερη είναι η έγκριση της καταβολής μπόνους 500.000€ στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Ανδρών (πλέον φόρων) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Nations League.
Η τρίτη και σημαντική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι, η έγκριση της καταβολής 43.000€ σε κάθε Ένωση από τα αδιανέμητα έσοδα της ΕΠΟ.
Η ΕΠΣ Κέρκυρας που έχει το δικό της ρόλο στην ΕΠΟ και στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα θεωρούμε ότι θα είναι θετική και στις τρεις αυτές προτάσεις.
Τέλος να αναφέρουμε ότι είναι ουσιαστικά μια απολογιστική Γ.Σ. που αναμένεται πολύ εύκολα να υπερψηφιστεί, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων της χώρας πρόσκεινται στην νυν διοίκηση.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια