Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις κερκυραίοι στο Open Tryouts στην Άρτα

ΜΠΑΣΚΕΤ
22 Μαΐου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΡΤΑ. Μπορεί το μπάσκετ στο νησί μας να βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσε να υπάρξει, όμως πάντα υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης,

ΑΡΤΑ. Μπορεί το μπάσκετ στο νησί μας να βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσε να υπάρξει, όμως πάντα υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης, πάντα θα υπάρχουν νέα παιδιά από τις ακαδημίες των ομάδων που μπορούν να προχωρήσουν, μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα και να ξεχωρίσουν. Όλα αυτά αν υπάρξει πολύ δουλειά συνέπεια και συνέχεια.
Στο Open Tryouts της μπασκετικής μας περιφέρειας (ΕΣΚΑΒΔΕ) το ερχόμενο Σάββατο θα λάβουν μέρος στην Άρτα τρία παιδιά από την Κέρκυρα κάτω των 14 ετών, γεννηθέντα το 2010 και είναι οι Ε. Τρικαλιώτης, Κ. Μπαλανίκας του Κερκυραϊκού και ο Αγ. Ζερμπιώνης του ΝΑΟ Ναυσίθοος, ανάμεσα στους 14 αθλητές που θα πάρουν μέρος από Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία.
 
Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ
 
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, παρακαλούμε να ενημερώσετε τα Σωματεία σας, ότι καλούνται οι παρακάτω αθλητές (γεννημένοι το 2010), οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στα Open Tryouts της ΕΟΚ, στη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Τ9, στους Κωστακιούς Άρτας, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00-16:00. Οι αθλητές παρακαλούνται να προσέλθουν 15 λεπτά ενωρίτερα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια