Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άγγελος Σπύρου: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το νησί μας»

Άγγελος Σπύρου
22 Μαΐου 2023 / 13:28

«Απευθύνθηκα στην κοινωνία της Κέρκυρας, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς δεσμεύσεις και πελατειακές υποσχέσεις»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαρητήρια στον Στέφανο Γκίκα που επανεκλέγεται ως βουλευτής της ΝΔ δίνει ο δεύτερος σε σταυρούς Άγγελος Σπύρου,  τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να δουλεύει αδιάκοπα για τον τόπο του. 

Χαιρετίζω την απόφαση του Ελληνικού λαού όπως αυτή αποτυπώθηκε σήμερα στις εκλογές. Η νίκη της Ν. Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μεγάλη.
Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι εμπιστεύεται το κόμμα μας ως το πιο ικανό για να οδηγήσει τη χώρα σε μεγαλύτερη ανάπτυξη  και σταθερότητα.
Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και τον Στέφανο Γκίκα για την επανεκλογή του. Επίσης όλους τους υποψήφιους των ψηφοδελτίων της Κέρκυρας για τον αγώνα τον οποίο έκαναν.

Προσωπικά, σε αυτή την προεκλογική περίοδο, γνώρισα πάρα πολλούς συμπολίτες μου, εμβάθυνα στα προβλήματα, άκουσα, αφουγκράστηκα τις ανησυχίες των πολιτών και των οικογενειών τους. Αλλά πάνω από όλα επιβεβαίωσα την πίστη μου στο να προσφέρω στον τόπο και στη χώρα μου. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι παρών και θα δουλεύω αδιάκοπα και σκληρά με υπομονή και επιμονή ώστε να λύσω τα τόσα προβλήματα του νησιού μας.

Ο  προσωπικός μου προεκλογικός μου αγώνας διήρκησε μόλις 22 ημέρες, με τη στήριξη πολλών φίλων και νέων ανθρώπων και τους ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που έκαναν στεκόμενοι πλάι μου. Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ προσωπικά τον κάθε έναν από τους χιλιάδες που με επέλεξανγια να εκπροσωπήσω τις ανάγκες τους.

Απευθύνθηκα στην κοινωνία της Κέρκυρας, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς δεσμεύσεις και πελατειακές υποσχέσεις. Με καθαρό λόγο, σύγχρονες ιδέες και προτάσεις και με κύριο στόχο μου την στήριξη του τόπου μου και της κοινωνίας της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων Νησιών μας.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Ο κόσμος της Κέρκυρας ψήφισε ανανέωση και ελπίδα και θέλω να πιστεύω πως αυτό το εκφράσαμε εμείς με τον πλέον υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο.