Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΚΕ: Βανδαλισμοί στο περίπτερο από «παραστρατημένους» φασίστες (photo)

ΚΚΕ
19 Μαΐου 2023 / 18:55

"Εμείς τους ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες πρακτικές δε μας φοβίζουν. Ίσα, ίσα μας πεισμώνουν! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά και μαζικά"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Φαίνεται πως η διαφαινόμενη ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές τις 21ης Μάη, η επιτυχημένη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε χθες στο νησί μας αλλά και η ολοένα και μεγαλύτερη συσπείρωση και συστράτευση εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων με το ΚΚΕ ενοχλεί.


ΦΩΤΟ@ΚΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Γι’ αυτό, μετά τη χθεσινή μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κέρκυρα, μόλις έπεσαν τα σκοτάδια, ξαμολήθηκαν τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τα ορφανά της Χρυσής Αυγής και άλλοι φασίστες και βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, σχηματίζοντας τα εμετικά και μισαλλόδοξα σύμβολά τους, σκίζοντας αφίσες του Κόμματος κ.λπ.

Όλοι αυτοί είναι που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τους χαρακτηρίζει «παρασυρμένους», που προσπαθεί να τους ψαρέψει ως ψηφοφόρους, για να τους «βάλει στο σωστό δρόμο» και να επιτύχει τον σχηματισμό της «προοδευτικής» του κυβέρνησης! Να τους χαίρονται!

Εμείς τους ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες πρακτικές δε μας φοβίζουν. Ίσα, ίσα μας πεισμώνουν! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά και μαζικά! Ενισχύουμε το ΚΚΕ στις εκλογές για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα!

Μόνοι τους και όλοι μας, γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ!

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ
19/05/2023