Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Θιναλιακός ευχαριστεί την Αστραπή για τη φιλοξενία

Θιναλιακός
19 Μαΐου 2023 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την ομάδα της Αστραπής για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 17/5 ο Θιναλιακός με τη νίκη του στην Καστοριά, απέναντι στην Αστραπή Μεσοποταμιάς, έκανε τεράστιο βήμα ανόδου στην Γ΄ Εθνική, αφού μια εκτός έδρας νίκη μετράει ιδιαίτερα στους αγώνες μπαράζ, με το σύστημα που γίνονται.

Βγήκε όμως ένα καλό κλίμα και έτυχε φιλοξενίας από την αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να θέλει δημόσια να την ευχαριστήσει γι αυτό. Σε ανάρτηση-ανακοίνωσή του, εκτός από τα ευχαριστώ, αναφέρει και για το επόμενο εκτός έδρας ταξίδι του, την ερχόμενη Τετάρτη 24/5 στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικά.
 
Η ανακοίνωση-ανάρτηση
 
«Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η ομάδα μας την Τετάρτη 17/5 στην Καστοριά για την 2η αγωνιστική των Play off ανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία με σκορ 1-2 απέναντι στην ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμιάς.

Η νίκη αυτή μας φέρνει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο ειδικό αυτό Πρωτάθλημα. Τα 2 τέρματα για την ομάδα μας σημείωσε στο 45' και στο 55' ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την ομάδα της Αστραπής για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια! Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 24/5 όπου η ομάδα μας θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Θύελλας Κατσικά. Ο Αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:30».
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια