Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον τελικό του παιδικού (Κ-16) ΑΕ Κανονιού- ΓΕΘ/Θιναλιακός

Θιναλιακός
19 Μαΐου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Θα πρέπει να σταθούμε όμως και να επισημάνουμε ότι η ομάδα Κ-16 ΓΕ Θιναλίου/Θιναλιακός, πάει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ, μετά τον τελικό Κ-14 ανάμεσα ΣΕ Ορφέα-ΑΕ Κανονιού (νικητής με 2-1 και πρωταθλητής ο Ορφέας) μένει ο τελικός Κ-16, εκεί θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της ΑΕ Κανονιού και του Θιναλιακού οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Για να φτάσουν στον τελικό οι δυο ομάδες απέκλεισαν τους Φοίνικες με 5-1, η ΑΕ Κανονιού στην έδρα της και ο Θιναλιακός με 1-0 τον ΟΦΑΜ στον Άγιο Ματθαίο.
Θα πρέπει να σταθούμε όμως και να επισημάνουμε ότι η ομάδα Κ-16 ΓΕ Θιναλίου/Θιναλιακός, πάει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες. Η μεγαλύτερη δυο χρόνια τώρα, είναι χωρίς γήπεδο και πηγαίνει για προπονήσεις και αγώνες σε αυτό της Κασσιόπης, αφού το δικό της ξηλώθηκε για να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας τον Αύγουστο του 2021 και παρέμεινε έτσι, σχεδόν δυο χρόνια για να γίνει μια εργασία 2 εβδομάδων.

Από την πλευρά της η ΑΕ Κανονιού (Ακαδημία Ολυμπιακού) είναι μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα με προπονητή τον Μίλαν Μάρισιτς και δείχνει φαβορί για τον τελικό, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν παίξει και στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ. Από την πλευρά της η ομάδα ΓΕΘ/Θιναλιακός με προπονητή τον Δ. Κουρσάρη έκανε την υπέρβαση και θα εξαντλήσει τις δικές της πιθανότητες για τη νίκη και τον τίτλο, στον τελικό.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια