Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς Γ.Σ. και ορισμό ημερομηνίας εκλογών ο Αστέρας Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
18 Μαΐου 2023 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο πετυχημένη σεζόν στην Ιστορία του ήταν αυτή που έληξε 2022-23 για τον Αστέρα Πετριτή, έμεινε στην Γ΄ Εθνική (πρώτη φορά), πήρε Σούπερ Καπ και Κύπελλο ΕΠΣΚ και ήταν ουσιαστικά η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στο νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πιο πετυχημένη σεζόν στην Ιστορία του ήταν αυτή που έληξε 2022-23 για τον Αστέρα Πετριτή, έμεινε στην Γ΄ Εθνική (πρώτη φορά), πήρε Σούπερ Καπ και Κύπελλο ΕΠΣΚ και ήταν ουσιαστικά η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στο νησί. Πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος κ. Σπ. Κουρτέσης αποφάσισε να μην συνεχίσει την 12χρονη παρουσία του στο Δ.Σ., σαν μέλος παλιότερα και από το 2006 σαν πρόεδρος, αλλά ο Αστέρας πρέπει να συνεχίσει και αυτό κάνει.
Οι αναγκαίες διαδικασίες για την πορεία του συλλόγου έχουν δρομολογηθεί, ήδη έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την «ετήσια απολογιστική γενική Συνέλευση», η οποία μεταξύ των άλλων θα αποφασίσει για τον ορισμό εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ομάδα του λιμανιού.
 
Η ανακοίνωση
 
Την Κυριακή 4 Ιουνίου και ωρα 11:00 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Πετριτή.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Οικονομικός απολογισμός
2. Διοικητικός απολογισμός
3. Εγγραφή νέων μελών
4. Ορισμός ημερομηνίας εκλογών
5. Διάφορα θέματα
Θυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις ετήσιες συνδρομές τους προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ομάδας μας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια