Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη ζητά ομόφωνα το Περ. Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

Φρέντι Μπελέρης
18 Μαΐου 2023 / 10:50
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το ψήφισμα κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλός της «Ιόνιας Συμμαχίας» Χρήστος Σκούρτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αποφυλάκιση του εκλεγμένου Δημάρχου Χιμάρας ζητά το Περιφερειακό Συμβούλιο με ομόφωνο ψήφισμά του στη συνεδρίαση της Δευτέρας 15 Μαΐου.
 

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. κ. Νικόλαος Μουζακίτης, έθεσε προς συζήτηση το 1ο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα της συνεδρίασης, με τίτλο: «Έκδοση ψηφίσματος για την εκλογή του Έλληνα Δημάρχου της Χειμάρας, Φρέντυ Μπελέρη», όπως αυτό κατατέθηκε από τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης «Ιόνιος Συμμαχία», Χρήστο Σκούρτη. 
 
Το ομόφωνο ψήφισμα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων συγχαίρει τον Φρέντυ Μπελέρη για την εκλογή του ως ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΕΙΜΑΡΑΣ και απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Επίσης θέλει να υπενθυμίσει στους γείτονες και φίλους Αλβανούς, ότι ο σεβασμός της Ελληνικής Μειονότητας και των δικαιωμάτών της, είναι πρωταρχική και αναγκαία προϋπόθεση για την διατήρηση και βελτίωση των διμερών σχέσεων και της αποδοτικής συνεργασίας των δύο χωρών».
 
                                         

 
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.