Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο πρώτος ηλεκτρονικός «Αγροδιατροφικός Χάρτης Ιόνιας Γης»

Παραδοσιακά προϊόντα
17 Μαΐου 2023 / 16:56

Πρόσκληση στους παραγωγούς να συμμετέχουν δωρεάν στην πλατφόρμα για την προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ). Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πρόκειται να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα εμπεριέχει παραγωγούς της Περιφέρειάς μας για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Όραμά μας είναι η εν λόγω πλατφόρμα να γίνει ορόσημο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν των παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων της Ιόνιας Γής, και να αποτελέσει τον πρώτο ηλεκτρονικό «Αγροδιατροφικό Χάρτη Ιόνιας Γης».

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους παραγωγούς προϊόντων από τα νησιά μας να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στη νέα αυτή προσπάθειά μας, διαφημίζοντας όχι μόνο τα προϊόντα σας αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα εν γένει των Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερες διατροφικές κι ευεργετικές αξίες.

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Ι.Ν., Νίκος Μουζακίτης, δήλωσε: «Στοχεύουμε κάθε επισκέπτης αλλά και κάτοικος της περιοχής μας, στο μέλλον που θα θέλει να μάθει και να αναζητήσει τα προϊόντα του τόπου μας,  χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή  να μπορεί άμεσα να συνδεθεί με τις ηλεκτρονικές περιηγήσεις για τα επτανησιακά παραδοσιακά προϊόντα, βασισμένα στην ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής μας».

Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στην διαδικτυακή πύλη θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν, να παρουσιάσουν και τελικά να πουλήσουν (έμμεσα) τα προϊόντα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή. Από την άλλη, οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν κοντινές τοποθεσίες από όπου μπορούν να προμηθευτούν ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό.

Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην πλατφόρμα, να στείλουν email στο:  [email protected].