Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας του Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
16 Μαΐου 2023 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά χρόνια ο Αστέρας Πετριτή στηριζόταν σε παιδιά του χωριού ή της γύρω περιοχής και με αυτά έχει πολλές επιτυχίες στα πρωταθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά χρόνια ο Αστέρας Πετριτή στηριζόταν σε παιδιά του χωριού ή της γύρω περιοχής και με αυτά έχει πολλές επιτυχίες στα πρωταθλήματα. Ακόμη και φέτος στην Γ΄ Εθνική, το μισό ρόστερ του ήταν πλαισιωμένο με παιδιά «δικά του» και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την περιοχή και για να μην ματώνει ακόμη περισσότερο οικονομικά η ομάδα.
Υπάρχει η Ακαδημία του συλλόγου στην οποία γίνεται μεγάλη προσπάθεια να «βγάλει» τους επόμενους αστέρες της ομάδας, μετείχε σε ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, με τη λήξη δε της αγωνιστικής περιόδου εξέδωσε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, για προπονητές, αθλητές, γονείς, χορηγούς.
 
Η ανακοίνωση της Ακαδημίας
 
Φτάνοντας πλέον στο τέλος της φετινής χρονιάς η Ακαδημία μας θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους οποίους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά και ευχάριστα μια χρονιά. Ευχαριστούμε τους προπονητές κ. Κώστα Γεωργοπάλη και κ. Καββαδία Γιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς καθώς και την εξαιρετική δουλειά τους. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια τους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η Ακαδημία μας. Τους αφανείς και γνωστούς χορηγούς για την βοήθεια που είχαν στην Ακαδημία μας. Τους ιδιοκτήτες του Cafe Casa, Κουρτέση Σπύρο και Κώστα Καλησπεράτη, για την πάντα και με ευχαρίστηση βοήθεια παραχωρώντας τον χώρο τους για την διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης.
Τέλος το μεγαλύτερο το αφήνουμε για τους Μικρούς μας αθλητές για την εν γένει συμπεριφορά τους και ήθος τους καθ’ ολη την διάρκεια της χρονιάς και για τις χαρές που μας έδιναν με τις χαρές τους. Για τα μικρά παιδάκια αξίζουν τα πάντα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε λίγους μήνες με την υπόσχεση να γίνουμε καλύτερη και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και με την ελπίδα για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος Λεωνίδας Στούπας και το Δ.Σ. της Ακαδημίας Α.Ο. Αστέρας Πετριτή. Καλό καλοκαίρι!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια