Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Workshop του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη (photos)

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
13 Μαΐου 2023 / 13:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η δράση έγινε στο πλαίσιο των Προπτυχιακών Μαθημάτων «Εισαγωγή στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Πληροφόρησης» του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Πέτρου Κωσταγιόλα και «Σύγχρονη Εκδοτική Δραστηριότητα και Επιμέλεια Εκδόσεων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη την Παρασκευή 13/05 workshop του Τμήματος Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με θέμα «Workshop Καινοτομίας στις Δημιουργικές Βιομηχανίες: Η πορεία ίδρυσης και λειτουργίας της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης» με συμμετοχή του κ. Μιχαήλ Άγγελου Βραδή, Ιδρυτή και Προέδρου της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και της κ. Πηνελόπης Βολτέρρας , Πρόεδρο της καλλιτεχνικής επιτροπής.



Η δράση έγινε στο πλαίσιο των Προπτυχιακών Μαθημάτων «Εισαγωγή στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Πληροφόρησης» του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Πέτρου Κωσταγιόλα και «Σύγχρονη Εκδοτική Δραστηριότητα και Επιμέλεια Εκδόσεων» της Αναπλ. Καθηγήτριας κ. Χριστίνας Μπάνου, και περιλαμβάνονται στο Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο».




ΦΩΤΟ από τη σελίδα στο facebook της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.