Παρασκευή 22.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας- «Αθηναγόρειο» (photo)

4ο Πειραματικό Σχολείο Κέρκυρας
12 Μαΐου 2023 / 18:11

"Η προσέλευση ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο προσφοράς του σχολείου"

ΚΕΡΚΥΡΑ (4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας). Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας – Αθηναγόρειο, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, σε χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η προσέλευση  ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο προσφοράς του σχολείου. Όλοι μαζί καταφέραμε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας για το συνάνθρωπο μας. Οι φιάλες του αίματος που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Αξίζουν σε όλους τους εθελοντές και εθελόντριες αιμοδότες και αιμοδότριες θερμές ευχαριστίες, αφού κατάφεραν να στείλουν κι ένα φωτεινό μήνυμα για το μέλλον, που μεταλαμπάδευσαν σε όλα τα παιδιά του σχολείου.Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς/ κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να δώσουν αίμα, προσφέροντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε ολόψυχα και όσους προσήλθαν και δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να δώσουν αίμα κι ευχόμαστε στην επόμενη Αιμοδοσία μας να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο.

Οι εκπαιδευτικοί του  4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας - Αθηναγόρειο ευχαριστούν το προσωπικό της Κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας που διενήργησε την αιμοδοσία, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών και ιδιαίτερα τον εξαιρετικό γιατρό κ. Τζιλιάνο, που είχε και την ευθύνη και πρόσφερε μαζί με την επισκέπτρια υγείας κα Ντολίτσα ένα μάθημα ζωής, το πιο σπουδαίο στους μαθητές και τις μαθήτριές του σχολείου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία στο σχολείο με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.