Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προχωρούν οι εργασίες στον δρόμο Σταυρού – Μπενιτσών

Τεχνικές υπηρεσίες
10 Μαΐου 2023 / 15:35
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες του έργου, αποκατάστασης ζημιών από τον «Μπάλο», στην περιοχή «Γούλοι» της κοινότητας Γιαννάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της σοβαρής καθίζησης στο δρόμο Σταυρού – Μπενιτσών, με πλήρη αντικατάσταση και κατασκευή νέου τεχνικού έργου. Πρόκειται για  μια δύσκολη παρέμβαση σε επικίνδυνο σημείο της περιοχής. 

Το έργο εντάσσεται  στην εργολαβία με τίτλο «έργο αποκατάσταση  φθορών  οδικού δικτύου  Δ.Ε Αχιλλείων  Παρελίων, Παλαιοκαστριτών, προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ.

Παράλληλα  συνεχίζονται οι εργασίες του έργου, αποκατάστασης ζημιών από τον «Μπάλο», στην περιοχή «Γούλοι» της κοινότητας Γιαννάδων. Γίνεται αποκατάσταση του κομμένου δρόμου και κατασκευή τοιχίου  αντιστήριξης.
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.