Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διασώθηκε η τουρίστρια που τραυματίστηκε σε πεζοπορία στους Αγίους Δέκα

Πυροσβεστική
07 Μαΐου 2023 / 16:32
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για την επιχείρηση διάσωσης έδρασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ αλλά και εθελοντές, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες πριν τη διακομιδή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιχείρηση διάσωσης μιας γυναίκας η οποία τραυματίστηκε σε πεζοπορία στην περιοχή των Αγ. Δέκα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί η γυναίκα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.



Για την επιχείρηση διάσωσης έδρασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ αλλά και εθελοντές, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες πριν τη διακομιδή.

Ο Χρήστος Κυπριώτης του ΕΚΑΒ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σημείωσε για το συμβάν:

Ο όρκος μας προς την πολιτεία είναι ιερός και η καθημερινή βοήθεια πολύτιμη!!Ασφαλής αισθάνεσαι μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι όπου και να βρεθείς οι υπηρεσίες και το προσωπικό τους θα τρέξουν άμεσα προς βοήθεια!!Συγχαρητήρια στους συνάδελφους για την διάσωση, παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας τραυματισμένης γυναίκας στον ορεινό όγκο Αγίων Δέκα!!  

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.