Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Κουλούρη στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας

Κουλούρης
06 Μαΐου 2023 / 11:40

"Αναδείχθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα του Κέντρου, υποστελέχωση, πολύ μικρός αριθμός ασθενοφόρων, έλλειψη γιατρού στο σταθμό του ΕΚΑΒ και βέβαια η απουσία σταθμού ΕΚΑΒ στη Βόρεια Κέρκυρα."

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βασίλης Κουλούρης). Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βασίλης Κουλούρης επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις του στην Κέρκυρα.

Κατά την αναλυτική και εγκάρδια συζήτηση που είχε που με τον Πρόεδρο κ. Χρ. Κυπριώτη και τους  εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα του Κέντρου, υποστελέχωση, πολύ μικρός αριθμός ασθενοφόρων, έλλειψη γιατρού στο σταθμό του ΕΚΑΒ και βέβαια η απουσία σταθμού ΕΚΑΒ στη Βόρεια Κέρκυρα. Αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι , που λόγω υποστελέχωσης υπερεργάζονται για να καλύψουν τις αυξημένες – ιδιαίτερα την θερινή περίοδο- ανάγκες του νησιού μας αντιμετωπίζουν την αδιαφορία της Πολιτείας: πενιχροί μισθοί, άρνηση της Κυβέρνησης να τους εντάξει στα ΒΑΕ και οικονομική δυσπραγία που επιτείνεται από την ακρίβεια και τα υψηλά ενοίκια της Κέρκυρας.

Ο κ. Κουλούρης τόνισε στους εργαζόμενους ότι το κοινωνικό κράτος που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημιούργησε στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας,  γεγονός που αποδεικνύεται από το πρόγραμμά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις: κοινωνική κατοικία για χαμηλά ενοίκια σε νέα ζευγάρια και εργαζόμενους, ένταξη υγειονομικών και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και αναγέννηση του Ε.Σ.Υ. αποτελούν δεσμεύσεις του Νίκου Ανδρουλάκη προς την ελληνική κοινωνία.